Bezorgde prins Harry richt zich tot de kinderen van zijn broer William: "Zal eindigen als ik" Nieuws
Nieuws

Bezorgde prins Harry richt zich tot de kinderen van zijn broer William: "Zal eindigen als ik"

Bezorgde prins Harry richt zich tot de kinderen van zijn broer William: "Zal eindigen als ik"

Prins Harry is volop promo aan het voeren voor zijn boek ‘Spare’. Er staan veel interviews op de planning en in een daarvan onthult hij nu een van de redenen waarom hij dit boek juist schreef.

Prins Harry ligt hevig onder vuur door zijn memoires. Het boek kwam vorige week uit en gaat als zoete broodjes over de toonbank. In ‘Spare’ onthult hij onder andere meer over de Britse koninklijke familie, maar ook over zijn eigen jeugdjaren en zijn relatie met broer William. In een nieuw interview met The Telegraph moet hij nog iets kwijt over troonopvolger William.

Zo verklapt Harry dat hij zich verantwoordelijk voelt voor de kinderen van zijn broer. William heeft twee zoontjes, George en Louis, en een dochtertje Charlotte. “Ik weet dat in ieder geval een van die kinderen ook zo zal eindigen als ik”, zegt hij. “Als de reserve. En dat doet me pijn. Het baart me zorgen”, verduidelijkt hij.

Harry geeft ook toe dat William hem op zijn plaats heeft gezet. “Hij heeft het heel duidelijk gemaakt dat zijn kinderen niet mijn verantwoordelijkheid zijn”, bekent de prins. “Dit gaat niet over het neerhalen van de monarchie. Ik wil ze redden van zichzelf”, legt Harry uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws