Betty Owczarek reageert voor het eerst op gewichtstoename: "Dat was ik zo beu" Nieuws
Nieuws

Betty Owczarek reageert voor het eerst op gewichtstoename: "Dat was ik zo beu"

Betty Owczarek reageert voor het eerst op gewichtstoename: "Dat was ik zo beu"

Betty Owzarek, die we allemaal nog kennen uit het eerste seizoen van 'Big Brother', gaat dezer dagen met een maatje meer door het leven. In HLN Showbits praat ze nu voor eerst over haar nieuwe gewicht.

"Ik vind dat ik wel gezien mag worden", aldus Betty. "Ik moet mij niet verstoppen onder dikke truien. Mensen gaan wel zeggen dat ik dik ben, en dat kan ook zijn, maar ik vind mezelf wel mooi", vertelt de blondine.

En dat wilde ze ook duidelijk maken aan de buitenwereld. "Daarom heb ik een TikTok-account aangemaakt. Ik ben enorm verdikt en ze zeggen vaak: 'Je moet vermageren', maar ik was dat op den duur zo beu. Er ontplofte iets in mij. Ik dacht: 'Foert, ik ben wel mooi'. In een gekke bui heb ik dan een badpak aangetrokken, er een filmpje van gemaakt en het op TikTok gegooid", aldus Betty.

Ze had ook nog een boodschap voor mensen die commentaar hebben op haar nieuwe lichaam. "Leef en laat leven. Ik zou mensen ook niet veroordelen. Je bent wie je bent."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws