Beelden tonen hoe er rake klappen vallen tussen Sean Dhondt en vriendin: "Hij heeft elke dag seks met andere meisjes!" Nieuws
Nieuws

Beelden tonen hoe er rake klappen vallen tussen Sean Dhondt en vriendin: "Hij heeft elke dag seks met andere meisjes!"

Beelden tonen hoe er rake klappen vallen tussen Sean Dhondt en vriendin: "Hij heeft elke dag seks met andere meisjes!"

Het leek alsof Sean Dhondt en zijn vriendin Maithé Rivera een geweldige vakantie achter de rug hadden in Turkije. Op Instagram zagen we alleen maar liefdevolle beelden van het koppeltje. Maar het ging er bijlange niet altijd zo liefdevol aan toe. Dat blijkt uit beelden van een felle ruzie tussen de twee.

Dag Allemaal deelde beelden waarop te zien is dat Maithé erg boos wordt op Sean. "Sean, we gaan nu naar huis”, roept Maithé terwijl ze aan Seans arm trekt. Daarna horen we haar zeggen: "Sorry dat ik met andere meisjes seks heb? Sorry dat ik een playboy ben?" Waarna ze hem een rake klap in het gezicht uitdeelt.

Daarna moeten enkele vakantiegangers tussenkomen om hen te kalmeren. "Elke nacht heeft hij seks met andere meisjes!", roept Maithé nog. "Die heisa heeft een halfuur tot drie kwartier geduurd", vertellen getuigen in Dag Allemaal. "En het ging er hevig aan toe. Zeker zeven keer heeft zij hem een mep in zijn gezicht gegeven, ze was woest." Uiteindelijk zou de hotelsecurity tussen beiden gekomen zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws