Bedrogen ex-vriendin doet boekje open over zoon van Marco Borsato Nieuws
Nieuws

Bedrogen ex-vriendin doet boekje open over zoon van Marco Borsato

Bedrogen ex-vriendin doet boekje open over zoon van Marco Borsato

Vorige maand raakte bekend dat Daisy Piras en Luca Borsato, de zoon van Marco Borsato, niet langer een koppel vormen. Luca gaf iets later zelf toe dat hij tijdens zijn relatie met Daisy contact had met andere vrouwen. Nu wil Daisy nog wat kwijt aan haar ex-vriendje.

Nadat bekend raakte dat Luca Borsato contact had met andere vrouwen, bood hij openlijk zijn excuses aan tegenover zijn vriendin Daisy. Het kwam tot een breuk tussen de twee en nu haalt Daisy opnieuw uit naar Luca.

Zo vroeg iemand haar op Instagram hoe het komt dat ze zo goed omgaat met de breuk. "Mijn situatie is denk ik niet vergelijkbaar", schrijft Daisy, die ooit ook nog deelnam aan de Nederlandse versie van 'Temptation Island'. "Ik verdiende gewoon beter", gaat ze verder.

Ze geeft ook nog wat tips mee voor haar volgers die last hebben van liefdesverdriet. "Focus op jezelf. Je zal echt wel iemand anders tegenkomen ook al voelt dat nu niet zo. Uiteindelijk komt alles goed", besluit Daisy.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws