Bart Kaëll haalt zwaar uit naar VTM-programma 'Blind Getrouwd': "Pure horror!" Nieuws
Nieuws

Bart Kaëll haalt zwaar uit naar VTM-programma 'Blind Getrouwd': "Pure horror!"

Bart Kaëll haalt zwaar uit naar VTM-programma 'Blind Getrouwd': "Pure horror!"

Iedere maandag kan je weer de avonturen van vier koppels volgen in 'Blind Getrouwd'. Bart Kaëll is alvast helemaal géén fan van het programma.

"'Blind Getrouwd' lijkt me pure horror", zegt Bart in Primo. Hij is zelf getrouwd met Luc Appermont nadat ze al tientallen jaren samen waren. Met iemand vreemd trouwen zou de zanger echt niet zien zitten.

"Al die matchmakers en relatiedeskundigen... Ik geloof daar niet in. Ik denk namelijk dat niet één relatiebureau mij en Luc zouden gematcht hebben. Ik ben van weinig dingen zeker, maar dat liefde zich niet laat leiden is daar toch één van", aldus Bart.

Luc Appermont is het niet helemaal eens met zijn man. Daarvoor werpt de presentator zijn blik op het verleden. "Vroeger waren er toch ook huwelijken van mensen die uit noodzaak trouwden of uitgehuwelijkt werden, die na verloop van tijd succesvol bleken?", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws