Bart Cannaerts doet straffe onthulling: "Daarom ooit opgepakt door de politie" Nieuws
Nieuws

Bart Cannaerts doet straffe onthulling: "Daarom ooit opgepakt door de politie"

Bart Cannaerts doet straffe onthulling: "Daarom ooit opgepakt door de politie"

Bart Cannaerts was gisteren voor de zesde keer te zien in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Daarin zorgde de comedian op donderdag voor een hilarisch moment.

Zo vertelde Bart dat hij ooit opgepakt werd door de politie op verdenking van brandstichting. "Er is ooit brand gesticht in een school in Onze-Lieve-Vrouw-Waver", steekt hij van wal. "Ik zat daar op school en ook in de scouts", aldus de comedian.

De avond van de brand had hij een vergadering met de scouts en stond hij te wachten aan de schoolpoort omdat zijn ouders hem daar zouden komen oppikken. "Ik stond toen gewoon te wachten op mijn ouders terwijl ik naar de brand keek, blijkbaar iets typisch voor pyromanen", lacht hij.

Waarna hij een combi hoorde stoppen. "'We hebben hem, we hebben hem', hoorde ik hen roepen", vertelt Bart. "Toen hebben ze me opgepakt." De politie had namelijk iemand van zijn lengte over een muur zien springen dus ze dachten dat hij de brandstichter was.

Goede afloop

Gelukkig liep het voorval goed af voor de comedian. "Ik ben blijven volhouden dat ik het niet was. Uiteindelijk hebben ze me vrijgelaten toen de andere leiders van de scouts bevestigden dat ik aanwezig was op de vergadering", aldus Bart.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws