Bart Cannaerts doet pijnlijke onthulling: daarom zal hij nooit een tweede kindje krijgen Nieuws
Nieuws

Bart Cannaerts doet pijnlijke onthulling: daarom zal hij nooit een tweede kindje krijgen

Bart Cannaerts doet pijnlijke onthulling: daarom zal hij nooit een tweede kindje krijgen

Bart Cannaerts en zijn vriendin Griet Melis mochten in 2016 hun eerste kindje verwelkomen, een dochter genaamd Liz. Het koppel wilde graag een tweede kindje, maar Bart biecht op waarom dat niet meer zal gebeuren.

Bart Cannaerts is vaker op tv te zien dan ooit. Zo schittert hij als speurder in het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ en presenteert hij op Eén de quiz ‘De dag van vandaag’. De perfecte gelegenheid volgens TV-Familie om eens terug te blikken op zijn carrière, maar ook op zijn privéleven.

In 2009 ontmoette Bart Cannaerts zijn vriendin Griet Melis en de twee zijn nog steeds samen. Zo’n zeven jaar later, in 2016, kregen ze hun eerste kindje samen. Toch wilden Bart en Griet graag nog een broertje of zusje voor Liz. Echter zullen ze geen tweede kindje meer krijgen, want het lot heeft daar anders over beslist.

“Het is een uitgemaakte zaak. Het is ons niet gegund”, bekent Bart. “Ik ben me ervan bewust dat ik ontzettend veel chance heb in het leven: alles is me voor de wind gegaan”, vertelt hij. “Behalve dit stukje dan, en daar moet ik mee leren leven. Maar ik ben enorm dankbaar dat onze dochter er is”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws