Actrice Barbara Sarafian helemaal in de wolken en deelt ongelooflijk nieuws Nieuws
Nieuws

Actrice Barbara Sarafian helemaal in de wolken en deelt ongelooflijk nieuws

Actrice Barbara Sarafian helemaal in de wolken en deelt ongelooflijk nieuws

Barbara Sarafian (54) heeft er op acteervlak een fantastisch jaar op zitten. Zo was de actrice ook te zien in de succesfilm 'Zillion'. Nu heeft Barbara Sarafian nog meer leuks nieuws te horen gekregen over die film.

Barbara Sarafian is namelijk genomineerd voor de Ensors voor haar rol in 'Zillion'. De Ensors zijn de belangrijkste televisie- en filmprijzen van Vlaanderen.

Barbara Sarafian werd genomineerd voor de ‘Beste acteerprestatie in een ondersteunende rol’. Dat heuglijke nieuws maakte actrice zelf bekend op haar Instagram Stories. Ook Matteo Simoni is genomineerd in die categorie voor zijn rol als Dennis Black Magic in 'Zillion'.

Daarnaast werd 'Zillion' nog twaalf keer genomineerd. Zo is de film ook genomineerd voor ‘Beste geluid’, ‘Beste muziek’, ‘Beste scenario’, ‘Best art direction’, ‘Beste make-up’, ‘Beste kostuum’, ‘Beste regie’, ‘Beste D.O.P.’ (director of photography of cameraregisseur), ‘Beste Montage’ en uiteraard ook voor de ‘Beste film’. Op zaterdag 4 februari 2023 weten we of Barbara Sarafian een award in de wacht kon slepen want dan worden de Ensors uitgereikt.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws