Bab Buelens gaat uit de kleren en poseert zelfverzekerd met groot litteken in lingerie: "Wauw!" Nieuws
Nieuws

Bab Buelens gaat uit de kleren en poseert zelfverzekerd met groot litteken in lingerie: "Wauw!"

Bab Buelens gaat uit de kleren en poseert zelfverzekerd met groot litteken in lingerie: "Wauw!"

Voormalige 'Familie'-actrice Bab Buelens heeft zopas een zeer bijzonder kiekje gedeeld op Instagram. Daarop toont de vrouw van acteur Vincent Banić trots het grote litteken op haar buik.

Bab Buelens roept haar volgers regelmatig op om zich te tonen hoe ze echt zijn. Daarbij wil ze graag ook het goede voorbeeld geven. Zo post Bab regelmatig foto's waarop het litteken op haar buik goed te zien is.

De voormalige 'Familie'-actrice lijdt namelijk al enkele jaren aan een pijnlijke nierziekte en moest daarvoor een tijdje geleden onder het mes. Daardoor prijkt er nu een groot litteken op haar buik.

Nu deelde Bab opnieuw enkele bijzondere foto's op Instagram. Daarop poseert de actrice in lingerie, haar litteken is dan ook duidelijk te zien. "Hoi van mij tijdens een les over zelfliefde", schreef ze er toepasselijk bij. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk. "Wauw!", "Bom!", "Je bent een hele mooie vrouw met een prachtig lichaam", "Zeer mooi" en "Prachtig", klinkt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws