Bab Buelens poseert in sexy lingerie en schaamt zich niet voor groot litteken: "Wauw, zoveel respect!" Nieuws
Nieuws

Bab Buelens poseert in sexy lingerie en schaamt zich niet voor groot litteken: "Wauw, zoveel respect!"

Bab Buelens poseert in sexy lingerie en schaamt zich niet voor groot litteken: "Wauw, zoveel respect!"

Bab Buelens, die bij het grote publiek bekend werd door haar rol als Emma in 'Familie', staat regelmatig model voor verschillende kledingmerken. Op Instagram deelde de actrice nu een prachtige lingeriefoto.

Zo postte Bab een kiekje van haar recente fotoshoot voor kledingmerk Tezenis. Daarop poseert de vrouw van Vincent Banić in een zwart behatopje met een kostuumbroek eronder. Op de foto is ook het litteken op haar buik goed te zien.

De actrice lijdt immers al enkele aan een pijnlijke nierziekte en moest daarvoor een tijdje geleden onder het mes. De actrice wil anderen inspireren door te tonen hoe ze echt is en dat wordt enorm geapprecieerd door haar volgers.

"Je bent een voorbeeld! Zo authentiek! Zoveel respect", "Bab, je bent knap zoals je bent", “Prachtige foto van jou!”, “Betoverend mooi” en “Wauw!”, klinkt het onder meer in de reacties onder de foto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws