Axel Daeseleire schrikt zich een bult: “Dit is toch ongelooflijk?” Nieuws
Nieuws

Axel Daeseleire schrikt zich een bult: “Dit is toch ongelooflijk?”

Axel Daeseleire schrikt zich een bult: “Dit is toch ongelooflijk?”

Binnenkort zendt Play4 ‘Klopjacht’ uit, een gloednieuw programma waarin 12 Vlamingen zich 17 dagen lang moeten verstoppen voor professionele speurders. Om de moeilijkheidsgraad nog wat op te drijven, zijn er nog enkele regels waaraan zij zich moeten houden.

“Zo mogen ze niet langer dan één nacht op een plek verblijven en moeten ze binnen de landsgrenzen blijven - de klopjacht duurt maximaal zeventien dagen”, zegt presentator Axel Daeseleire. “Dat zorgt voor een zenuwslopende heksenjacht voor de deelnemers, geloof me. Het is een beetje Rambo, maar dan in Vlaanderen.”

Axel steekt zijn bewondering voor de speurders niet onder stoelen of banken. ”Het enige wat ze vooraf krijgen van de kandidaten, is een naam en foto. Maar binnen het uur, wat zeg ik, binnen het half uur stonden hun borden met profielschetsen bomvol”, zegt hij. “Adres, burgerlijke staat, geboortedatum, naam van de vriendin, van vrienden, telefoonnummers... Noem maar op, alles vonden ze meteen. Heel knap, maar ook akelig.”

“Weet jij over hoeveel camera's de politie in ons land kan beschikken? Vijfhonderdduizend!”, merkt Axel op. “Dat is toch ongelooflijk? Als ik een rondje ga lopen in Antwerpen, zouden ze me elke meter kunnen volgen. Ik ben echt geschrokken toen ik hen bezig zag. Het is echt 'Big Brother', hé. Of '1984' van George Orwell. Daar werd ik op mijn zestiende al depressief van toen ik het las.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws