Axel Daeseleire doet opmerkelijke bekentenis: “Ik word nijdig als iemand dat over mij denkt” Nieuws
Nieuws

Axel Daeseleire doet opmerkelijke bekentenis: “Ik word nijdig als iemand dat over mij denkt”

Axel Daeseleire doet opmerkelijke bekentenis: “Ik word nijdig als iemand dat over mij denkt”

In ‘Axel Gaat Binnen’ geeft Axel Daeseleire zich in plaatsen waar de deuren normaal gezien gesloten blijven, volledige bloot. In het programma zien we hem niet in de hoedanigheid van acteur, maar puur als zichzelf.

“Ik ben niet altijd acteur. Als tv-host - ik noem het zo, ik ben geen presentator, dat kan ik niet - ben ik Axel, de man die naar de kern wil van de mensen die hij portretteert”, zegt Axel in Het Nieuwsblad. “Sommigen vinden dat verwarrend 'want hij is toch die acteur', voor mij is dat verschil zonneklaar.”

“Ik kan niet acteren als ik een gemeend gesprek heb met iemand, ook al is het voor televisie”, zegt Axel. “Als iemand dan toch denkt dat ik dat fake, dan word ik nijdig.”

Axel staat erom bekend geen blad voor de mond te nemen. Dat wordt niet altijd in dank afgenomen. “Als iemand zich geroepen voelt om tegen me in te gaan, moet hij dat zeker doen. Maar ik zal antwoorden”, klinkt het. “­Dialoog blijft de basis van een samenleving. En als dat niet lukt en iemand wil per se fysiek ­worden, dan doen ze maar. Ik zal er staan. Niet dat dat al ooit gebeurd is, maar ik ben er klaar voor”, lacht hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws