Axel Daeseleire (54) openhartig over financiële problemen: "Nog minstens 20 jaar werken" Nieuws
Nieuws

Axel Daeseleire (54) openhartig over financiële problemen: "Nog minstens 20 jaar werken"

Axel Daeseleire (54) openhartig over financiële problemen: "Nog minstens 20 jaar werken"

In 'Erfgenaam Gezocht' deelt hij zelf geld uit aan erfgenamen, maar in Het Laatste Nieuws laat de presentator nu ook in zijn eigen portemonnee kijken.

Zo is Axel Daeseleire nog bijlange niet toe aan rentenieren. De acteur en presentator moet namelijk nog een hele poos werken om zijn huis te kunnen afbetalen.

“Ik doe aan pensioensparen, maar het is toch vooral mijn huis – dat ik nu nog aan het afbetalen ben — dat mij appeltje voor de dorst is", vertelt Daeseleire. Maar helaas moet hij daarvoor dus nog heel lang werken. "Tot mijn 75ste ga ik nog moeten werken voor mijn woning afbetaald is", aldus de acteur.

Hij vertelt ook al wat meer over wat hij daarna van plan is. "Bedoeling is om dit op termijn te verhuren, of te verkopen en kleiner te gaan wonen. Dat zien we dan nog wel. Ik leef vooral in het moment en wil me niet blindstaren op ‘later’", besluit de presentator.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws