Astrid Stockman laat mannen weten wat goede seks voor haar is Nieuws
Nieuws

Astrid Stockman laat mannen weten wat goede seks voor haar is

Astrid Stockman laat mannen weten wat goede seks voor haar is

Astrid Stockman heeft in een openhartig interview in HUMO aangegeven wat zij belangrijk vindt op vlak van seks. Voor haar telt niet enkel het fysieke aspect.

"Opwinding is een lege huls als er niet ook emotie bij komt kijken: ik wil me verbonden voelen. Sowieso ben ik nooit het type van de losse flodders geweest. Een café binnenlopen, daar een knappe man zien, en beslissen: met hém slaap ik vannacht... (Schudt het hoofd) Ik kan het me moeilijk voorstellen", bekent Astrid.

"Dat anonieme, dat jachtige, dat inwisselbare... Het zegt me niets", gaat ze verder. "Maar: dat houdt geen enkel moreel oordeel in. Wie wel van impulsieve, eenmalige seks geniet, moet dat vooral doen.

Waarna Astrid tot een duidelijke conclusie over seks komt. "Laat ik het zo samenvatten: seks is er voor mij niet puur voor de fysieke ontlading. Daar heb je trouwens geen man voor nodig."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws