Astrid Stockman doet schokkende bekentenis over misdrijf: "Ik vind dat zó zorgwekkend" Nieuws
Nieuws

Astrid Stockman doet schokkende bekentenis over misdrijf: "Ik vind dat zó zorgwekkend"

Astrid Stockman doet schokkende bekentenis over misdrijf: "Ik vind dat zó zorgwekkend"

Astrid Stockmans legt in ‘Play Café’ uit hoe ze het slachtoffer is geworden van online oplichting. De oplichter deed zich voor als Astrid en ze verklapt nu ook hoe het profiel mensen in de val kon lokken.

Astrid Stockmans heeft in het showbizzprogramma ‘Play Café’ opgebiecht dat iemand haar foto’s heeft gebruikt om mensen online op te lichten. “Ik heb het geluk gehad dat één van mijn volgers dat tegen is gekomen. Die stuurde mij screenshots door van dat profiel”, vertelt de sopraan. “Blijkbaar had die op Facebook in een datinggroep een post gedaan dat ik een single vrouw was van 44 die een serieuze man zocht”, klinkt het.

Helaas merkte Astrid op dat enkele mensen daar dus effectief waren ingetrapt. “Ik zag dat heel veel mensen dat geloofden en ook in communicatie gingen met dat account”, legt ze uit. Daarnaast zag ze ook dat het account vroeg om een privé bericht te sturen. “Dan weet je dat daar iemand opgelicht zal worden”, zegt Astrid.

Ondanks Astrid aan de alarmbel heeft getrokken, heeft Facebook geen actie ondernomen. “Ik denk dat echt honderden van mijn volgers dat account gerapporteerd hebben. Ik vind dat zorgwekkend”, geeft ze toe. Daarnaast heeft ze ook aan haar volgers gevraagd om berichten naar dat profiel te sturen om ermee te stoppen. “Ik denk dat dat account het na een tijdje zo beu was en het zelf verwijderd heeft”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws