Astrid Coppens lokt heel wat reacties uit met nieuwe beelden van haar jongste dochtertje Nieuws
Nieuws

Astrid Coppens lokt heel wat reacties uit met nieuwe beelden van haar jongste dochtertje

Astrid Coppens lokt heel wat reacties uit met nieuwe beelden van haar jongste dochtertje

Sinds vorig jaar zijn ze met z’n vieren thuis ten huize Coppens en daar geniet mama Astrid met volle teugen van. Op haar Instagrampagina deelt ze nu een nieuw filmpje waarin we meer te zien krijgen van Joey-Lee en daar hebben haar fans meteen wat over te zeggen.

Astrid Coppens is intussen al meer dan tien jaar samen met haar partner Bram Coppens. In 2016 gaven ze elkaar het ja-woord op de Caraïben en in 2019 kregen ze hun eerste kindje samen. Hun dochtertje Billie-Ray werd enkele maanden geleden nog grote zus. Zo kwam op 24 oktober hun tweede dochtertje Joey-Lee ter wereld.

Op haar Instagrampagina deelt de mama geregeld schattige foto’s van haar kinderen. Deze keer post ze een korte video waarin ze meer laat zien van haar jongste dochtertje. Zo hebben ze samen een bezoekje aan het strand in Knokke gebracht en daar hebben ze genoten van het mooie weer. “Zalig. Gisteren ons eerste dagje aan de cabine met Joey-Lee en ze vond het superleuk”, aldus Astrid.

Haar volgers moeten meteen wat kwijt over het nieuwe filmpje. “Toch heerlijk met je mini me, zo’n mooi kindje”, “Da’s genieten”, “Prachtig”, “Toffe mama en topkids”, “Heerlijk”, "Zo mooi", "Oh dat is zo schattig, ze lijkt ook op jou Astrid”, “Momenten om te koesteren”, “Zo’n supermama” en “Zalig”, reageren zij onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws