Astrid Coppens lokt heel wat reacties uit met bijzondere kerstboodschap Nieuws
Nieuws

Astrid Coppens lokt heel wat reacties uit met bijzondere kerstboodschap

Astrid Coppens lokt heel wat reacties uit met bijzondere kerstboodschap

Astrid Coppens wenst al haar volgers een fijne kerst toe op haar Instagrampagina. Dat doet ze met enkele prachtige beelden van haar gezin.

Astrid Coppens heeft een prachtig 2020 achter de rug. Zo mocht ze samen met haar man Bram hun tweede kindje verwelkomen op 24 oktober, een dochtertje genaamd Joey-Lee. Haar oudste dochtertje Billie-Ray werd toen ook meteen grote zus. De fiere ouders genieten sinds de geboorte van hun tweede kindje volop van hun gezinnetje.

Op Instagram deelt mama Astrid geregeld enkele prachtige beelden van haar kinderen. Zo kregen we al vaker wat kiekjes te zien van de kleine Joey-Lee, maar nu toont ze wel enkele heel bijzondere beelden. Zo deelt ze een kort filmpje waarin ze met hun vieren voor de camera poseren om iedereen een leuke kerst toe te wensen. “Vrolijk kerstfeest!”, zeggen ze samen. "Een zalige en liefdevolle kerst gewenst aan jullie allen", schrijft Astrid er nog bij.

Ook op haar Instagramverhaal deelt Astrid nog een knap kiekje van haar kroost. In de commentaren staat het vol met lieve berichtjes van haar volgers. “Prachtgezinnetje”, “Geniet van de schatten in jouw cocon: je hebt dat schitterend gedaan!”, “Wat een mooi gezinnetje” en “Mooie familie”, klinkt het onder meer.

Astrid Coppens lokt heel wat reacties uit met bijzondere kerstboodschap
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws