Pas bevallen Astrid Coppens door het slijk gehaald na "totaal ongepaste" uitspraak: "Echt niet oké" Nieuws
Nieuws

Pas bevallen Astrid Coppens door het slijk gehaald na "totaal ongepaste" uitspraak: "Echt niet oké"

Pas bevallen Astrid Coppens door het slijk gehaald na "totaal ongepaste" uitspraak: "Echt niet oké"

Astrid Coppens is op 24 oktober de trotse mama geworden van een tweede dochtertje, Joey-Lee. Astrid deelde enkele dagen geleden ook een filmpje van haar buikje, vier weken na de bevalling. Daar kreeg ze eerst heel wat lof voor, maar nu wordt Astrid overladen met kritiek.

"Ondertussen zijn we 4 weken na de bevalling van Joey-Lee", schrijft Astrid op Instagram bij een filmpje van haar platte buik. "Ik voel me bijna terug de oude. En ik gebruik nog steeds Bio-Oil en dat zeker tot het einde van dit jaar. Ik ben heel tevreden over dit product, want ik heb na mijn tweede zwangerschap geen striemen gekregen. Een echte aanrader dus", vervolgt de onderneemster.

Maar die uitspraak is nu bij veel mama's in het verkeerde keelgat geschoten. "Astrid, ik vind je geweldig als persoon, als mama echt top! Maar deze reclame is niet juist, sorry", schrijft iemand. "Astrid, ik weet dat deze reclame goed bedoeld is maar als mama van een 5 weken oud baby'tje is deze reclame wel heel confronterend", schrijft iemand anders.

En daar zijn andere volgers het mee eens. "Sorry, maar ik vind dit filmpje veel te toxisch. Ik heb nooit iemand gekend die er na een bevalling zoals jou uitzag", "Deze post is totaal ongepast", "Met zulke posts doe je meer slecht dan goed!", "Dit is echt onnodig kwetsend voor andere vrouwen" en "Dit is echt niet oké", klinkt het nog in de reacties onder de video.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws