Aster Nzeyimana haalt uit naar Liliane Saint-Pierre: "Onrespectvol" Nieuws
Nieuws

Aster Nzeyimana haalt uit naar Liliane Saint-Pierre: "Onrespectvol"

Aster Nzeyimana haalt uit naar Liliane Saint-Pierre: "Onrespectvol"

Aster Nzeyimana kwam in het oog van de storm te staan. Hij probeerde tijdens de Gay Pride in Antwerpen Liliane Saint-Pierre tijdens haar optreden van het podium te halen. Die wilde echter van geen wijken weten.

Liliane vertelde achteraf dat ze razend was en voelde zich vernederd. Aster hoorden we nog niet in dit verhaal. In de voetbalpodcast 90 Minutes gaf hij er nu toch meer uitleg over.

“Het is echt mega gênant. Ze hebben me met een bos bloemen op het podium gestuurd om haar ervan te halen. Hoe kan dat nu dat ik in deze situatie verzeild ben geraakt, dacht ik", aldus Aster.

"Achter de schermen werden de mensen zenuwachtig. Liliane zei: 'Ja, ik stop niet hoor. Die dj achter mij moet dan maar twee nummers minder spelen'. Dat was echter geen dj. Dat was een jonge muzikant die ook zijn set had voorbereid. Dat was onrespectvol. Het was de eerste artiest van de avond. Ga toch gewoon van dat podium!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws