Annelien Coorevits kondigt zeer leuk nieuws aan na scheiding met Olivier Deschacht: "Eindelijk!" Nieuws
Nieuws

Annelien Coorevits kondigt zeer leuk nieuws aan na scheiding met Olivier Deschacht: "Eindelijk!"

Annelien Coorevits kondigt zeer leuk nieuws aan na scheiding met Olivier Deschacht: "Eindelijk!"

Ex-miss België Annelien Coorevits (36) en voormalig profvoetballer Olivier Deschacht (41) gingen in 2019 uit elkaar na een relatie van 13 jaar. Onlangs liet Annelien weten dat ze het nog altijd erg moeilijk mee heeft met die scheiding, maar nu heeft de blondine ook goed nieuws te melden.

Zo zal Annelien Coorevits binnenkort te zien zijn in het nieuwe seizoen van 'Over De Oceaan', waarin zes bekende Vlamingen de Atlantische Oceaan oversteken met een zeilboot. Dat nieuws maakte de voormalige Miss België zopas zelf bekend via Instagram.

"Zeil je voor het eerst ...", schrijft ze op Instagram bij een foto van zichzelf en de andere kandidaten. Naast Annelien zullen ook Ella Leyers, Elodie Ouedraogo, Gert Verheyen, James Cooke en Jonas Geirnaert te zien zijn in het tweede seizoen van 'Over De Oceaan'.

Op sociale media regent het alvast enthousiaste reacties. “Zo leuk!", "We kijken er al naar uit!”, “We kunnen niet meer wachten!”, “Superleuk!” en “Joepie, eindelijk!”, klinkt het in de comments onder de foto. 'Over De Oceaan' is vanaf 26 december te zien op Streamz. In januari verschijnt het programma ook op Play4 en GoPlay.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws