Ann Van Elsen is in diepe rouw na overlijden Nieuws
Nieuws

Ann Van Elsen is in diepe rouw na overlijden

Ann Van Elsen is in diepe rouw na overlijden

Ann Van Elsen heeft een moeilijke periode achter de rug. Ze vertelde in Het Laatste Nieuws dat ze afscheid heeft moeten nemen van een dierbaar familielid.

"Mijn bompa is vorige week overleden", legt Ann uit. Ze kreeg van haar bompa een goede raad, die ze tot op vandaag nog steeds onthouden heeft. "‘Iedereen moet door die verpakking kijken’, zei bompa", aldus Ann. "Ik draag zijn boodschap mee en geef ze door aan mijn dochter."

"Kinderen mogen zich niet spiegelen aan een illusie", waarschuwt Ann. "June is 13, en voelt zich supergoed in haar vel, maar ik merk dat het snel kan overslaan. Dat hoor ik toch van andere mama’s.”

“Vroeger moest je een babe zijn", stelt de voormalige Miss België. "Ik had het daar soms lastig mee, want ik voelde me anders dan het personage dat mensen zagen op tv. Ik maakte wel eens van mijn oren als ze me zus of zo wilden, maar ik wist ook dat ik er niets aan kon veranderen - dat was de tijdsgeest.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws