Ann Van Elsen verbluft volgers met eerlijke foto zonder make-up: "Het mag al eens naturel zijn" Nieuws
Nieuws

Ann Van Elsen verbluft volgers met eerlijke foto zonder make-up: "Het mag al eens naturel zijn"

Ann Van Elsen verbluft volgers met eerlijke foto zonder make-up: "Het mag al eens naturel zijn"

In Het Laatste Nieuws poseerden afgelopen weekend verschillende bekende vrouwen zonder make-up voor de camera. Ook Ann Van Elsen, die in 2002 gekroond tot Miss België, twijfelde geen seconde toen ze de vraag kreeg. Op Instagram deelde ze nu ook een kiekje van haar fotoshoot voor Het Laatste Nieuws.

Meestal zien we de vrouwelijke BV's altijd met een laagje schmink. Maar in 'Liefde voor Muziek' is Hanne Verbruggen van K3, net zoals Camille Dhont vorig jaar, zonder make-up te zien. Dat vinden veel vrouwen een erg sterk statement.

Ook Ann Van Elsen (43) wil graag tonen dat perfectie niet bestaat. "Of ik zonder make-up op de foto wilde? Ja, tuurlijk. Want dit is wat het is", schrijft de ex-Miss België op haar Instagrampagina bij een make-uploze foto. Ze wil vooral jonge meisjes een hart onder de riem steken.

"Ik zou niet willen dat tieners zich in hun puberteit onzekerder voelen dan al het geval is omdat ze zich spiegelen aan illusies", legt Ann uit. "In een wereld vol filters mag het al eens naturel zijn", aldus de radiopresentatrice. "Een make-upartiest kan iedereen omtoveren. Zonder uitzondering. Maar wie je in de kern bent, is uniek", sluit ze haar bericht af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws