Ann Van den Broeck doet emotionele oproep na diagnose van borstkanker: "Doe dit mensen!" Nieuws
Nieuws

Ann Van den Broeck doet emotionele oproep na diagnose van borstkanker: "Doe dit mensen!"

Ann Van den Broeck doet emotionele oproep na diagnose van borstkanker: "Doe dit mensen!"

Ann Van den Broeck maakte enkele dagen geleden bekend dat ze lijdt aan borstkanker. Nu deelt de musicalster ook een emotionele oproep op haar Instagrampagina.

"Lieve iedereen, wat een fijne, lieve, hartverwarmende steunberichtjes stuurden jullie massaal. Bedankt voor alle tips en uitnodigingen voor babbels. Dat doet wat met een mens", steekt Ann van wal.

"Ik heb lang getwijfeld om vorig bericht online te gooien", vervolgt ze. "Zoals jullie me kennen, ben ik niet het type dat haar privéleven etaleert op de socials. Waarom deze keer wel? Omdat ik tijdens mijn parcours merk dat er nog veel taboe bestaat omtrent borstkanker terwijl één op de acht vrouwen ermee te maken krijgt. Dat is bijzonder veel. En dat bleek ook uit de talrijke reacties van lotgenoten", aldus Ann.

Ze doet dan ook nog een oproep naar iedereen. "Dames én heren, doe regelmatig een check-up! Voel staand, liggend, zittend, met je arm omhoog, met je arm omlaag … Aarzel niet om je dokter te bellen als je twijfelt aan wat je voelt. Beter te vroeg dan te laat", aldus de musicalster.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws