ShowbizzTime

Ann Van den Broeck, die borstkanker heeft, meldt geen leuk nieuws: "Dat is heel zwaar"

Ann Van den Broeck
I Foto: SBS I
door Redactie

Ann Van den Broeck kreeg te horen dat ze borstkanker heeft. Momenteel heeft ze het niet makkelijk, vanwege de zware chemo.

Momenteel voelt Ann zich niet goed, zo vertelde ze in ‘De Tafel van Vier’. “Vandaag? Ik heb mij al beter gevoeld. Ik heb vorige week mijn eerste AC chemo gehad en dus is het denk ik wel oké dat ik mij een beetje mottig voel. Vorige week was heel zwaar voor mij”, aldus Ann.

De actrice heeft zich wel afgevraagd waarom het haar overkomt. “Ik ben 45 jaar en ik doe alles met mate. Ik leef gezond, ik beweeg genoeg en dan verwacht je dat gewoon niet. Mijn grootouders zijn allemaal ook heel oud geworden. Dan denk ik: ‘ik ben 45, er is nog veel te veel kans om te hervallen en zo’. Ik denk echter ook positief. Ik ga ervan uit dat ik hier goed doorkom”, zegt Ann.

Ann legt ook uit hoe ze haar borstkanker ontdekt heeft. “Ik was met Stany (Crets, red.) op weekend in de Ardennen. Het was de tweede avond en ik zit gewoon aan tafel. Ik ben niet groot geschapen, dus ik voel snel. Ik voel daar ineens een bol zitten. Precies zo’n grote toverbol. Ik had meteen het gevoel dat dit geen goed nieuws zou zijn.”

Laatste nieuws