Andy Peelman klapt uit de biecht over zijn vader Wim Ravell: “Vorig jaar is hij overleden, so be it” Nieuws
Nieuws

Andy Peelman klapt uit de biecht over zijn vader Wim Ravell: “Vorig jaar is hij overleden, so be it”

Andy Peelman klapt uit de biecht over zijn vader Wim Ravell: “Vorig jaar is hij overleden, so be it”

Andy Peelman legt zijn ziel bloot in een nieuw interview. Zo vertelt de acteur onder andere meer over zijn overleden vader Wim Ravell, met wie hij geen contact meer had.

Andy Peelman schittert momenteel als jurylid in ‘The Masked Singer’. Daarnaast beantwoordt hij deze week ook ‘De 16 vragen van De Wachter’ in Het Laatste Nieuws. In dat interview verklapt hij onder meer dat zijn kinder- en jeugdjaren hobbelig verliepen. “Mijn ouders zijn gescheiden toen ik zes was, waarna ik verder ben opgevoed door mijn moeder”, begint hij.

Sinds de echtscheiding heeft hij geen contact meer gehad met zijn vader. “Ik wou het niet. Ik had er geen zin in”, klinkt het. “Meer wil ik daar niet over kwijt, want ik heb in het verleden gemerkt dat mensen extreem reageren als ik me uitspreek over hem”, aldus Andy. “Ik heb daar allemaal geen zin meer in en ik hoef ook al die meningen niet”, zegt hij.

“Iedereen heeft zijn verhaal, ik heb het mijne. En dat is: hij was geen onderdeel van mijn leven en ik heb dat niet gemist”, geeft hij eerlijk toe. “Vorig jaar is hij overleden, so be it”, besluit Andy. Zijn vader, zanger Wim Ravell, overleed toen op 59-jarige leeftijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws