Andy Peelman heeft minder fijn nieuws te melden over zijn dochtertjes: "Vervelend" Nieuws
Nieuws

Andy Peelman heeft minder fijn nieuws te melden over zijn dochtertjes: "Vervelend"

Andy Peelman heeft minder fijn nieuws te melden over zijn dochtertjes: "Vervelend"

Andy Peelman (39) is de trotse papa van twee dochtertjes: Feline en Lorelie. Maar helaas heeft de presentator en acteur nu minder fijn nieuws te melden over zijn kroost.

Andy Peelman vormt al jaren een gelukkig koppel met Tine Kissling. In 2016 stapten ze in het huwelijksbootje. Samen hebben ze ook twee dochtertjes, Feline (3,5 jaar) en Lorelie (1 jaar). Maar in Story vertelt Andy dat een van zijn dochtertjes momenteel ziek is.

"De oudste heeft nu windpokken en zal het ook doorgeven aan de jongste", vertelt hij in het weekblad. "Vervelend, maar dan zijn ze er allebei vanaf", aldus de presentator. Gelukkig gaat het voor de rest prima met Feline en Lorelie.

Vermoeiend

"Voor de rest zijn ze gezond, slapen ze goed en zijn het flinke eters. We mogen echt niet klagen", bekent Andy. Maar het zijn wel twee deugnieten volgens de acteur. "Lorelie kopieert Feline, dus moeten we de kleinste voortdurend in de gaten houden. Ja, ze hebben allebei veel energie en dat is soms vermoeiend", besluit de presentator.

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws