Andy Peelman deelt droevig nieuws over zijn gezondheid: "Niet goed" Nieuws
Nieuws

Andy Peelman deelt droevig nieuws over zijn gezondheid: "Niet goed"

Andy Peelman deelt droevig nieuws over zijn gezondheid: "Niet goed"

Sinds enkele weken is Andy Peelman opnieuw met Dina Tersago te zien in 'Ze Zeggen Dat' op VTM. Maar helaas heeft de presentator nu geen goed nieuws te melden over zijn gezondheid op Instagram.

Andy Peelman is een man die van veel markten thuis is. Zo is hij niet alleen aan de slag als acteur en presentator, maar heeft hij ook zijn eigen kledingwinkel Lorelie & Feline in Aalst. Tot voor kort was hij ook nog aan de slag bij politie.

Daarnaast is Andy Peelman een fervent sporter. Zo verraste hij eind 2021 nog iedereen door het eerste seizoen van 'BV Darts' te winnen. Verder gaat hij graag padellen of andere sporten beoefenen. Maar dat is helaas niet altijd zonder gevaar.

Zo deelde Andy Peelman zopas een opvallende foto op zijn Instagramverhaal. Daarop zien we dat de presentator zijn been geblesseerd heeft tijdens het sporten. "Niet goed", schrijft bij de foto, gevolgd door een droevig gezichtje. Wat er precies aan de hand is met zijn been en hoe hij zich blesseerde, is niet geweten.

Andy Peelman deelt droevig nieuws over zijn gezondheid: "Niet goed"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws