ShowbizzTime

André Hazes zwijgt in alle talen over nieuwe geruchten maar kondigt wel groot nieuws aan: "Dik verdiend!"

André Hazes
I Foto: Photonews I
door Redactie

De familie Hazes ligt opnieuw onder vuur door de Nederlandse juicekanalen. André Hazes maakt daar geen woorden aan vuil, maar op zijn Instagrampagina kondigt hij nu toch geweldig nieuws aan.

De laatste dagen werd er weer heel wat geschreven over de familie Hazes, want roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft opnieuw voor drama gezorgd. Zo maakte ze onlangs bekend dat ze een brief heeft gekregen die André Hazes had geschreven voor zijn ex-vriendin Sarah van Soelen. Volgens Yvonne zou André’s moeder Rachel die brief naar haar hebben verstuurd. 

André lijkt zich echter helemaal niets aan te trekken van deze heisa. Hij heeft niet gereageerd op het voorval, maar laat nu wel opnieuw van zich horen op sociale media. Hij heeft namelijk goed nieuws te melden, want hij heeft een platina award in ontvangst mogen nemen. Zijn platenmaatschappij kwam hem die award persoonlijk brengen. 

Opnieuw een grote mijlpaal dus, want zijn nummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ is meer dan 18 miljoen keer gestreamd. “Het is even geleden, maar dit is een positief cadeautje”, schrijft André onder de foto. In de commentaren laten enkele volgers weten dat ze trots op hem zijn. “Lekker pik”, “Hoppa! Dik verdiend, baas!” en “Yeah!”, klinkt het onder meer. 

Laatste nieuws