André Hazes neemt drastisch besluit over zangcarrière: "Dát kan hij zich helemaal niet permitteren" Nieuws
Nieuws

André Hazes neemt drastisch besluit over zangcarrière: "Dát kan hij zich helemaal niet permitteren"

André Hazes neemt drastisch besluit over zangcarrière: "Dát kan hij zich helemaal niet permitteren"

André Hazes zal over twee maanden eindelijk zijn grote comeback maken als zanger, maar zal hij zijn carrière over een totaal andere boeg gooien? De Nederlandse roddeltante Yvonne Coldeweijer verklapt nu al meer.

Door persoonlijke problemen heeft André Hazes een lange tijd niet meer op de planken gestaan. Echter maakte hij al even geleden bekend dat hij zijn comeback zal maken op ‘Holland Zingt Hazes’. Dat is het grootste meezingconcert van Nederland en dat zal plaatsvinden op 10, 11, 17 en 18 maart in de Ziggo Dome te Amsterdam.

André’s zus Roxeanne heeft nog maar pas besloten dat zij niet zal optreden op ‘Holland Zingt Hazes’ en niet veel later ging er ook een gerucht de ronde dat André Hazes zijn comeback zou uitstellen. Toch bevestigde zijn management dat de optredens wél doorgaan. “Uiteindelijk begrijpt hij ook wel dat dit zijn grote comeback moet worden en dat hij het zich helemaal niet kan permitteren nog langer van het podium weg te blijven”, stelt Yvonne Coldeweijer.

De juicekoningin schrijft op haar Instagramverhaal dat de zanger het zich niet kan veroorloven om nog langer te wachten met zijn terugkeer. “Hij voelt de druk om weer muziek te maken en ‘opnieuw’ door te breken”, aldus Coldeweijer. Maar zal hij afstappen van de muziekstijl die we van hem gewend zijn à la zijn monsterhit ‘Leef’? “Recentelijk was hij in de studio met een nieuw schrijversteam. Vermoedelijk werken ze aan een nieuwe sound, wat meer binnen het genre van Antoon ligt en wat minder binnen het genre ‘levenslied’", besluit Yvonne.

André Hazes neemt drastisch besluit over zangcarrière: "Dát kan hij zich helemaal niet permitteren"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws