André Hazes krijgt bakken kritiek over zich heen: "Die jongen weet ook wat uitmelken is" Nieuws
Nieuws

André Hazes krijgt bakken kritiek over zich heen: "Die jongen weet ook wat uitmelken is"

André Hazes krijgt bakken kritiek over zich heen: "Die jongen weet ook wat uitmelken is"

André Hazes zou volgens verschillende bronnen druk bezig zijn met een vervolg op zijn spraakmakende Videoland-documentaire. Toch blijkt dat niet iedereen daar op zit te wachten. Zo wordt er nog voor de officiële aankondiging snoeiharde kritiek geuit.

Enkele maanden geleden kwam de langverwachte documentaire over het leven van André Hazes uit op het Nederlandse streamingplatform Videoland. De documentaire brak al snel verschillende records en nu wordt er ook gefluisterd dat er binnenkort een vervolg zal uitkomen. Zo werd Cheery Mampaey zopas in een van zijn Instagramverhalen gespot. Die Vlaamse documentairemaakster mocht André twee jaar lang volgen.

Hoewel Videoland noch het management van de zanger al iets heeft gezegd over een tweede documentaire, denkt ook juicechannel dat er een vervolg zit aan te komen. “Yes, André Hazes wordt al weer een tijdje gevolgd door een cameraploeg”, klinkt het. Toch heeft het Nederlandse juicekanaal daar niet veel goeds over te zeggen. “Die jongen weet ook wat uitmelken is”, aldus juicechannel.

André Hazes krijgt bakken kritiek over zich heen: "Die jongen weet ook wat uitmelken is"

Volgens juicekoningin Yvonne Coldeweijer zou ook zijn vader, André Hazes Senior, dit vervolg waarschijnlijk afkeuren. Zij deelt een oud fragmentje uit een interview in het Nederlandse praatprogramma ‘Barend & Van Dorp’ op haar Instagramverhaal. Daarin vertelt Senior dat hij zelfs niet voor één miljoen euro een real life soap zou willen maken. “Alsjeblieft niet. Nee, vreselijk”, antwoordde Hazes. “Ik kan er niet tegen. Ik vind het valse, nagemaakte kutzooi gewoon”, zei hij toen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws