André Hazes heeft wééral een nieuwe relatie: “Het is officieel!” Nieuws
Nieuws

André Hazes heeft wééral een nieuwe relatie: “Het is officieel!”

André Hazes heeft wééral een nieuwe relatie: “Het is officieel!”

André Hazes en zijn vriendinnetjes. Het is een complex gegeven, maar Yvonne Coldeweijer weet precies wat er elke keer gaande is. Nu verklapt ze dat André Hazes opnieuw een nieuwe relatie heeft.

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer plaatst nooit juice op een zaterdag, maar vandaag maakt ze toch een uitzondering. Ze heeft namelijk weer een primeur beet over André’s liefdesleven. “Het is officieel. André en Monique zijn weer officieel samen. Je verwacht het niet”, schrijft ze op haar Instagramverhaal.

Eerder maakte Yvonne al bekend dat André Sarah, zijn nieuwe vriendinnetje van een maand geleden, alweer wilde verlaten om het opnieuw te proberen met zijn ex-verloofde Monique. De twee spendeerden namelijk een weekendje in Disneyland Parijs met hun zoontje en sindsdien is het terug dikke liefde. “Dré woont nu ook weer bij Monique”, onthult Yvonne.

Echter is André nog niet volledig van Sarah af. “Dré is niet goed in confrontaties dus hij houdt Sarah nog steeds warm. Hij heeft afgelopen donderdag namelijk nog met haar afgesproken”, schrijft de roddeltante. Ten slotte heeft ze ook nog een boodschap voor Monique: “Weet jij dat eigenlijk wel? Nu in ieder geval wel. Graag gedaan.”

André Hazes heeft wééral een nieuwe relatie: “Het is officieel!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws