André Hazes heeft na een lange stilte belangrijk nieuws te melden: "In de moeilijkste periode van mijn leven" Nieuws
Nieuws

André Hazes heeft na een lange stilte belangrijk nieuws te melden: "In de moeilijkste periode van mijn leven"

André Hazes heeft na een lange stilte belangrijk nieuws te melden: "In de moeilijkste periode van mijn leven"

André Hazes heeft een documentaire gemaakt. 'Crossroads' zal op 20 oktober verschijnen op Videoland. De afgelopen twee jaar werd de Nederlandse zanger gevolgd.

Een cameraploeg volgde Hazes in naar eigen zeggen "de moeilijkste periode uit zijn leven". “Ik vind het heel spannend, maar kan tegelijkertijd niet wachten om mijn ware verhaal eindelijk met jullie te delen”, aldus André.

Het is nog niet duidelijk wat er te zien zal zijn, maar vermoedelijk ook zijn strijd tegen de verslaving. Eerder had hij al aangekondigd dat hij professionele hulp had gezocht. “Omdat ik dat op dat moment zo nodig had. Gewoon helemaal terug naar de basis in een zoektocht naar mezelf", aldus de Nederlander.

"Uitzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil in mijn leven en erachter komen wat mij nu écht gelukkig maakt (en wat juist niet). Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam en ik heb daarin bewust gekozen voor een lange mediastilte.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws