An Swartenbroekx openhartig over financiële problemen: "Risico genomen" Nieuws
Nieuws

An Swartenbroekx openhartig over financiële problemen: "Risico genomen"

An Swartenbroekx openhartig over financiële problemen: "Risico genomen"

An Swartenbroekx (53) maakte een halfjaar geleden haar droom waar. Zo kocht ze samen met haar man Guido een huis in Andalusië. In Story vertelt ze nu ze openhartig over de financiële gevolgen van die beslissing.

An Swartenbroekx verhuisde afgelopen zomer naar Spanje, maar dat was financieel geen sinecure. "Guido en ik hebben een risico genomen door op onze leeftijd naar de bank te gaan voor een dikke vette lening die we nog jaren gaan moeten afbetalen", vertelt Swartenbroekx in Story.

Maar het koppel moest de beslissing nu wel nemen. "Als we nog eens tien jaar zouden wachten, krijgen we sowieso een ‘nee’ van de bank. En we hadden dan wellicht ook geen zin meer om te verbouwen", aldus An.

Van rentenieren is momenteel dus absoluut nog geen sprake. "Guido en ik weten dat we nog hard zullen moeten werken om onze droom te leven. We zitten hier dus zeker niet te rentenieren", besluit de actrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws