An Swartenbroekx onthult laatste droom van Johny Voners: "Zouden we samen doen" Nieuws
Nieuws

An Swartenbroekx onthult laatste droom van Johny Voners: "Zouden we samen doen"

An Swartenbroekx onthult laatste droom van Johny Voners: "Zouden we samen doen"

An Swartenbroekx woont sinds enkele maanden in Andalusië waar ze een huis kocht met haar man Guido. In Story vertelt ze meer over haar ervaringen. Deze week ontmoette ze de thuisverpleegkundige van wijlen Johny Voners.

An heeft namelijk ontdekt dat die vlak bij haar in de buurt ook een huis heeft. "Toen Johny wist dat hij terminaal was, zocht zijn vrouw Annemie hulp bij Rachida, een thuisverpleegkundige. Wat blijkt nu? Rachida heeft al 20 jaar een huis in Arenas! Op amper 5 kilometer van ons!", vertelt An in Story.

"Ze is een no-nonsensedame met een tomeloze energie en een gulle lach", gaat ze verder. An vertelt ook dat ze samen met Rachida nog grootse plannen had met Johny, maar dat die helaas niet konden doorgaan.

"We zouden samen met Johny nog naar zijn geliefde Kaapstad reizen, met Rachida als fulltime verpleegster. Maar in plaats van bij de Tafelberg een glas te drinken begeleidde ze Johny naar zijn einde. Nu zitten we hier dus samen op een andere berg. Toeval bestaat niet."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws