An Swartenbroekx na zandstormen opnieuw getroffen door drama Nieuws
Nieuws

An Swartenbroekx na zandstormen opnieuw getroffen door drama

An Swartenbroekx na zandstormen opnieuw getroffen door drama

An Swartenbroekx vervulde onlangs haar droom en kocht samen met haar man Guido een huis in Andalusië. In een column in Story pent ze elke week haar ervaringen neer.

De 'F.C. De Kampioenen'-actrice werd vorige week al getroffen door zandstormen en nu wordt ze ook geconfronteerd met de waterschaarste in de Spaanse regio. "Ik wil me uitgebreid douchen maar als ik de kraan opendraai is er geen water", aldus An.

"Onze sympathieke buren Maya en Jan stellen ons gerust: het komt vaker voor dat je in de ‘Campo’ geen stadswater hebt. Maar als ook zij drie dagen later nog geen water hebben, kloppen ze aan bij het gemeentehuis. Het verdict luidt: deze zomer krijgt onze berg maar één dag in de week stadswater."

"Spanje lijdt onder de effecten van de klimaatverandering", gaat ze verder. "Waterschaarste is zeker in het zuiden een toenemend probleem. We moeten dus creatief omgaan met water. We plaatsen een ‘deposito’, een grote watertank van een paar 1.000 liter. Geen drinkbaar water maar ik kan eindelijk douchen. Om water te besparen hou ik gewoon mijn vuile kleren aan en was die dus tegelijkertijd. Twee vliegen in één klap!"

"Terwijl mijn met shampoo gewassen kleren in de avondzon drogen, drink ik nog een glas lokale Fino. En ik besluit om in Spanje nooit meer water bij mijn wijn te doen. Want dat is hier toch niet", grapt de actrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws