An Swartenbroeckx keert voor erg bijzondere reden terug uit Spanje, Niels Destadsbader in de wolken Nieuws
Nieuws

An Swartenbroeckx keert voor erg bijzondere reden terug uit Spanje, Niels Destadsbader in de wolken

An Swartenbroeckx keert voor erg bijzondere reden terug uit Spanje, Niels Destadsbader in de wolken

An Swartenbroeckx is een tijdje geleden met haar man Guido naar Andalusië verhuisd. Ze maakte haar Spaanse droom waar en kocht er een huis. Nu keerde de 'F.C. De Kampioenen'-actrice even terug naar België en dat had een bijzondere reden.

An Swartenbroekx heeft twee kinderen, Tom (24) en Yara (22). Die laatste heeft nu haar tweede diploma op zak. An Swartenbroekx is dan ook apetrots op haar dochter en deelde een prachtige foto van hun tweetjes op haar Instagrampagina.

"'Hoedje' af voor Yara: tweede diploma op zak. You rock, girl", schreef ze bij de foto. Welke studie Yara precies heeft afgerond, is niet geweten. Ze had eerder wel al haar diploma van communicatiemanagement op zak. An Swartenbroekx en haar dochter krijgen dan ook heel wat felicitaties op Instagram.

Onder andere goede vriend en 'F.C. De Kampioenen'-collega Niels Destadsbader had een mooie boodschap voor Yara. "Proficiat, toppertje!", schreef hij bij de foto. Hij voegde er ook nog een hartje aan toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws