An Swartenbroeckx (53) deelt hartverscheurend nieuws: "Moe gevochten" Nieuws
Nieuws

An Swartenbroeckx (53) deelt hartverscheurend nieuws: "Moe gevochten"

An Swartenbroeckx (53) deelt hartverscheurend nieuws: "Moe gevochten"

An Swartenbroeck maakte vorig jaar haar Spaanse droom waar. Zo kocht ze samen met haar man Guido een huis in het zonnige Andalusië. Maar op Instagram heeft de 53-jarige actrice nu ook droevig nieuws te melden.

Net zoals veel andere vrouwen deelde de 'F.C. De Kampioenen'-actrice ook een bericht op haar Instagrampagina naar aanleiding van Internationale Vrouwendag op 8 maart. Dat bericht droeg ze op aan haar mama. Zij overleed in 2009.

"Internationale Vrouwendag, die draag ik op aan mijn mama", steekt de actrice van wal. En dat heeft een erg bijzondere reden. "Omdat zij er 53 jaar geleden voor koos om mij wel te laten geboren worden, ondanks dat de dokters haar dit hadden afgeraden vanwege haar hartproblemen", aldus Swartenbroekx.

Daarna volgden nog zes openhartoperaties. "Tot ze in 2009 moe gevochten was. Dank je mama. Een sterke vrouw, die voor mij een voorbeeld was", sluit ze haar bericht af. De actrice deelde ook nog een prachtige foto van haar en haar overleden mama.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws