ShowbizzTime

An Lemmens maakt zich grote zorgen over haar kinderen: "Liever gewild dat ze dat niet hoorden"

An Lemmens
I Foto: Instagram I
door Redactie

An Lemmens beviel in maart van haar tweede kindje. Dat werd een zoontje die luistert naar de naam Roscoe. De VTM-presentatrice heeft ook al een dochtertje van 7 jaar uit haar relatie met kunstenaar Arne Quinze, Zappa-Rosa. Maar in Het Nieuwsblad onthult An Lemmens nu dat ze zich grote zorgen maakt over haar kinderen.

Zo vertelt de presentatrice dat ze het een erg moeilijke gedachte vindt dat ze twee kinderen op een wereld heeft gezet waar het zo slecht mee gaat. “Het komt allemaal nog harder binnen, met kinderen. Je maakt je héél hard zorgen over de wereld die je voor hen achterlaat”, vertelt An openhartig. “Ik ben daar enorm mee bezig”, aldus An.

De presentatrice is namelijk erg begaan met het milieu. “Zodra je kinderen hebt, wordt dat allemaal nog belangrijker. Want het draait niet meer om jou. Je wilt niet dat er iets fout gaat met de wereld waarop je kinderen rondlopen”, klinkt het bij de bezorgde mama.

Ook de oorlog in Oekraïne en de communicatie daarover baart haar zorgen. “Eigenlijk had ik liever gewild dat ze die dingen niet moesten horen. Maar het sluipt er toch in. En eigenlijk vind ik dat ze nog niet al te veel moeten bezig zijn met het feit dat de wereld ook een onveilige plek is. Ze moeten weten dat de wereld een veilige plek is”, besluit An.

Laatste nieuws