An Lemmens heeft zeer droevig nieuws over haar gezondheid: "Niemand kan me helpen" Nieuws
Nieuws

An Lemmens heeft zeer droevig nieuws over haar gezondheid: "Niemand kan me helpen"

An Lemmens heeft zeer droevig nieuws over haar gezondheid: "Niemand kan me helpen"

Presentatrice An Lemmens bracht zopas een nieuwe collectie uit in samenwerking met LolaLiza. Maar de actrice heeft nu ook minder goed nieuws te melden. Het gaat namelijk niet goed met haar gezondheid.

Zo kampt het VTM-gezicht al jaren met migraine. "Dat blijft aanwezig", vertelt An nu in Het Nieuwsblad. Al had ze daar tijdens haar zwangerschappen minder last van. "Het verdwijnt vanaf maand vier tot maand negen in mijn zwangerschap, maar daarna komt het gewoon terug", aldus An.

De presentatrice kende ook iemand die haar hielp, maar die is helaas overleden. "En nog niemand heeft mij op dezelfde manier kunnen helpen", zegt An. Ondertussen zijn de migraineaanvallen zelfs al een gewoonte geworden voor de presentatrice.

"Het is kut als je het hebt, maar ik ben er inmiddels bijna een machine in geworden: ik doe gewoon door. Soms gaat het echt niet. Maar zeker als ik moet werken, met opnames of zo, dan doe ik gewoon door. Hoe verschrikkelijk dat ook is", besluit de presentatrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws