Amy Sonck zet haar goedgevulde boezem in de kijker in een wel erg diep uitgesneden jurkje: "Damn!" Nieuws
Nieuws

Amy Sonck zet haar goedgevulde boezem in de kijker in een wel erg diep uitgesneden jurkje: "Damn!"

Amy Sonck zet haar goedgevulde boezem in de kijker in een wel erg diep uitgesneden jurkje: "Damn!"

Amy Sonck trakteert haar volgers op Instagram opnieuw op een prachtig plaatje. De blondine laat weer eens diep in haar boezem kijken, maar dat vinden haar fans helemaal niet erg.

Amy Sonck is de knappe dochter van ex-profvoetballer Wesley Sonck. Zij is vooral bekend geworden door haar mooie looks en daardoor doet ze het ook erg goed op sociale media. Zo heeft ze bijna 200.000 volgers op Instagram en die willen maar al te graag wat bloot zien.

Zelf durft Amy ook wel eens pikante foto’s te delen. Zo heeft ze bijvoorbeeld al meermaals bikinifoto’s geplaatst. Toch houdt ze deze keer haar kleren aan, maar dat betekent niet dat ze dan niets kan laten zien. Ze poseert in een zwart kleedje voor de lens en meteen valt er iets op, namelijk haar decolleté.

Haar volgers vinden alvast dat ze er weer geweldig uitziet en dat willen ze ook graag aan haar laten weten. “Smoking hot”, “Knap”, “Wat een schoonheid ben je”, “Wow Amy, wat een schattige lach heb jij”, “Heel mooi” en “Prachtig”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws