Amy Sonck is niet verlegen en laat haar goedgevulde boezem zien: "Stoeipoes" Nieuws
Nieuws

Amy Sonck is niet verlegen en laat haar goedgevulde boezem zien: "Stoeipoes"

Amy Sonck is niet verlegen en laat haar goedgevulde boezem zien: "Stoeipoes"

Amy Sonck weet ondertussen hoe ze haar volgers moet gek maken. Met een diepe decolleté of een bikinifoto weet ze heel wat likes te verzamelen. Deze keer doet ze dat opnieuw met een heel hete foto.

Amy Sonck is de dochter van oud-profvoetballer Wesley Sonck. Zelf is Amy ook geen onbekende meer, want ze heeft bijna 200.000 volgers op Instagram. Voornamelijk volgen mensen haar voor haar knappe looks en de vele foto’s die ze deelt.

Vaak zet Amy ook wat speelse foto’s online, waarop ze wat meer bloot laat zien bijvoorbeeld. Deze keer doet ze dat ook als ze terugblikt op haar vakantie op Ibiza en een foto van zichzelf op een boot post. Amy draagt een kleine bikini en showt haar hele lichaam.

Haar volgers zijn van fan haar en de reacties liegen er niet om. “Mooi volk op Ibiza”, “Jawadde”, “Wat een mooie vrouw ben je”, “Bikini staat je uitstekend”, “Blijft een toppertje hé”, “Wow”, “Hot”, en “Mooie Amy”, wordt er gereageerd in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws