Amy doet erg verrassende uitspraken over K3: "Het is heel gek om dit te zeggen" Nieuws
Nieuws

Amy doet erg verrassende uitspraken over K3: "Het is heel gek om dit te zeggen"

Amy doet erg verrassende uitspraken over K3: "Het is heel gek om dit te zeggen"

Het is een jaar geleden dat Julia Boschman de nieuwe K3 werd. Voor Amy Courtens was het niet makkelijk, want zij eindigde op de ondankbare tweede plaats.

"Het deed mij echt verdriet", blikt Amy terug op HLN. "Ik gunde het Julia natuurlijk wel, maar het gaat wel aan jouw neus voorbij. Toen deed dat echt wel pijn."

Hoewel Amy niet de beste stem had, kreeg ze toch in die richting aanbiedingen. "Gek genoeg waren de meeste aanbiedingen in de richting van muziek", aldus Amy. "Ik ben daar echter niet klaar voor. Ik moet eerst nog heel hard groeien, ook qua persoonlijkheid. Ik ben nu te onzeker om op een podium te kruipen. Zeg echter nooit nooit."

Amy heeft nu geen spijt meer dat ze geen K3'tje is. "Karen Damen (met wie Amy het goed kan vinden, red.) heeft mij veel inzichten gegeven in het K3 zijn. Daardoor besefte ik dat het ook nadelen had. Dan kon ik het relativeren en in perspectief zetten. Ik ben dan tot het inzicht gekomen dat mijn leven nog maar net aan het starten is en er gaan nog heel veel deuren voor mij open. Nu op dit moment zeg ik dat ik het niet anders gewild had. Dat is heel gek om nog te zeggen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws