ShowbizzTime

Amy Courtens zwijgt niet langer en haalt snoeihard uit naar Hanne, Marthe en Julia van K3

K3 en Amy Courtens
I Foto: VTM I
door Redactie

Het was een verrassing van formaat toen Studio 100 aankondigde dat Diede van den Heuvel Hanne Verbruggen ging vervangen tijdens de Nederlandse K3-shows. Amy Courtens, die tweede werd in ‘K2 Zoekt K3’, liet al weten dat ze het Diede volledig gunt, maar ze haalt nu wel uit naar de K3’tjes.

“Ik ben niet boos dat ze Diede gevraagd hebben om Hanne te vervangen en niet mij. Ik gun het haar”, vertelt Amy Courtens in Dag Allemaal. Ze neemt Studio 100 ook niets kwalijk. “Ik ben ze net heel dankbaar, want de wedstrijd heeft deuren voor mij geopend”, aldus de zangeres.

Maar Amy is wel helemaal klaar met K3. “K3 is voor mij een afgesloten hoofdstuk”, klinkt het. En helaas dachten de andere K3’tjes daar blijkbaar hetzelfde over. Zo vertelt Amy dat ze amper nog contact heeft gehad met Hanne, Marthe en Julia.

“Met Hanne, Marthe en Julia is het contact verwaterd”, bekent Amy. “Buiten af en toe op Instagram, horen we elkaar niet meer”, aldus zangeres. Na de finale van ‘K2 Zoekt K3’ liet Amy ook al weten dat ze nooit antwoord kreeg op haar berichtje daags na de finale.

Laatste nieuws