Amy Courtens pakt uit met zeer opvallende nieuwe look: "Wat een verandering!" Nieuws
Nieuws

Amy Courtens pakt uit met zeer opvallende nieuwe look: "Wat een verandering!"

Amy Courtens pakt uit met zeer opvallende nieuwe look: "Wat een verandering!"

Amy Courtens raakte tot in de finale in ‘K2 zoekt K3′, maar uiteindelijk kozen Hanne en Marthe voor Julia Boschman als het derde K3-tje. Toch is de zangeres uit Averbode zeker niet bij de pakken blijven zitten.

Amy Courtens is dan wel niet het nieuwe K3'tje geworden, de blondine heeft er sinds kort wel een baantje bij. Zo is ze af en toe te zien op Clint TV, waar ze allerlei reportages brengt. Ondertussen heeft Amy ook al heel wat volgers bij op haar sociale media en klust ze regelmatig bij als model.

Nu deelde Amy een foto van haar nieuwe look tijdens een recente fotoshoot. Daarop ziet er helemaal anders uit dan dat we haar normaal kennen. Amy ging namelijk voor het eerst voor een froufrou.

Haar fans kunnen haar nieuwe look alvast erg smaken. “Wauw!”, “Beauty”, “Staat je echt supermooi”, “Supermooi”, “Megaknap”, “Je wordt steeds mooier” en “Damn! Wat een verandering!”, klinkt het onder meer in de commentaren onder de foto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws