Amy Courtens geeft ongezouten mening over Diede als vervangster van Hanne bij K3 Nieuws
Nieuws

Amy Courtens geeft ongezouten mening over Diede als vervangster van Hanne bij K3

Amy Courtens geeft ongezouten mening over Diede als vervangster van Hanne bij K3

Het was voor velen een grote verrassing toen Diede van den Heuvel en niet Amy Courtens als vervangster werd gekozen voor Hanne Verbruggen van K3. In Dag Allemaal reageert Amy nu zelf op het feit dat ze niet gevraagd werd door Studio 100.

Hoewel Amy Courtens het tot de tweede plek schopte in de finale van 'K2 Zoekt K3', koos Studio 100 toch voor Diede van den Heuvel als vervangster voor Hanne. Maar Amy voelt gelukkig totaal geen rancune.

"Ik ben er niet kwaad om dat ik niets meer heb gehoord van Studio 100", vertelt Amy deze week in Dag Allemaal. "Net zoals ik niet boos ben dat ze Diede gevraagd hebben om Hanne te vervangen en niet mij", klinkt het bij de 'K2 Zoekt K3'-finaliste.

Ze neemt het nieuws dus heel sportief op. "Ik gun het Diede volledig", aldus Amy. Ze is Studio 100 zelf dankbaar. "Want de wedstrijd heeft deuren voor mij geopend. Maar K3 is een afgesloten hoofdstuk", besluit de zangeres.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws