Amber en William uit 'Boer zkt Vrouw' maken geweldig nieuws bekend: "Fantastisch!" Nieuws
Nieuws

Amber en William uit 'Boer zkt Vrouw' maken geweldig nieuws bekend: "Fantastisch!"

Amber en William uit 'Boer zkt Vrouw' maken geweldig nieuws bekend: "Fantastisch!"

Hoewel het eerst tot een breuk kwam tussen Amber en William in 'Boer zkt Vrouw', maakten de twee afgelopen zomer toch bekend dat ze een koppel vormen. Nu hebben Amber en William ook zeer heuglijk nieuws bekendgemaakt op Instagram.

Amber en William uit ‘Boer zkt Vrouw’ zijn een halfjaar nadat ze hun relatie officieel maakten op Instagram nog altijd smoorverliefd op elkaar. Zo steken ze hun liefde al een tijdje niet meer weg op sociale media.

Nu brak er ook een hele speciale dag aan voor het koppel. Amber mocht op 27 januari namelijk 23 kaarsjes uitblazen. William zette zijn vriendin dan ook uitgebreid in de bloemetjes op zijn Instagramverhaal.

"Gelukkige verjaardag mooiste. Ik hoop dat je vandaag de meest fantastische dag beleeft!", schrijft hij bij enkele prachtige foto's van hun tweetjes. "Mis je ontzettend", vervolgt hij nog. William vertoeft momenteel namelijk in Australië voor een bull riding-wedstrijd. "Ik mis jou ook m'n liefste!", reageerde Amber nog.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws