Amber en William ontroeren iedereen met wondermooie foto's van hun tweetjes: "Pure liefde" Nieuws
Nieuws

Amber en William ontroeren iedereen met wondermooie foto's van hun tweetjes: "Pure liefde"

Amber en William ontroeren iedereen met wondermooie foto's van hun tweetjes: "Pure liefde"

Voor Amber en William uit 'Boer zkt Vrouw' was 2022 een onvergetelijk jaar. Nadat het eerst tot een breuk kwam na hun 'Boer zkt Vrouw'-avontuur, vonden ze enkele maanden later toch de liefde bij elkaar. Op Instagram deelde Amber nu ook enkele geweldige beelden van hun tweetjes.

Amber en William uit 'Boer zkt Vrouw' zijn een halfjaar nadat ze hun relatie officieel bevestigden nog altijd dolverliefd op elkaar. Zo steken ze hun liefde al een tijdje niet meer weg op sociale media.

Amber laat haar volgers nu ook meegenieten van enkele mooie momenten die ze dit jaar beleefde met William. En de liefde is duidelijk nog erg groot als we het onderschrift van Amber mogen geloven.

"Pure liefde. Bedankt dat je me hebt laten zien waar het leven echt om draait", schrijft Amber bij de reeks foto's. "Prachtig!", "Heel mooi koppeltje" en "Zo cute jullie", klinkt het onder meer in de reacties onder de schattige kiekjes.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws