ShowbizzTime

Alix Konadu 'Kato' onthult zeer droevige reden waarom ze verdwijnt uit 'Familie': "Heel ziek"

Kato Familie
I Foto: Instagram I
door Redactie

Vanavond kunnen we Kato, gespeeld door Alix Konadu (30), voor de laatste keer bewonderen in ‘Familie’. De actrice stapte zelf op bij de populaire soap. Nu onthult Alix ook voor het eerst meer over de reden van haar vertrek.

Kato verdwijnt vanavond uit ‘Familie’. Ze gaat op bezoek bij een vriendin in Tenerife na de vreselijke gebeurtenissen met verkrachter Ian. Ook in het echte leven vertrekt de actrice naar het buitenland. Zo trekt Alix Konadu richting Ghana, waar onder meer haar oma woont.

“Mijn vader is Ghanees en zijn familie woont in Afrika”, vertelt de actrice in Het Laatste Nieuws. Enkele maanden geleden werd haar oma erg ziek. “De makers van ‘Familie’ gunden mij wat vrije dagen zodat ik haar kon bezoeken. Maar ginder voelde ik sterk aan dat dat niet voldoende was. Ik wilde langer blijven, maar dat kon niet door mijn verplichtingen op de set. Dat was mijn wake-upcall”, aldus de actrice.

Alix wilde namelijk al langer naar Ghana afreizen om haar familie beter te leren kennen, maar dat was er nog nooit van gekomen. “Ik heb besloten om mijn droom niet langer uit te stellen en er werk van te maken, nu ik nog geen kinderen of andere verantwoordelijkheden heb. Dat kon alleen door met ‘Familie’ te stoppen”, besluit de actrice.

Laatste nieuws