Ali heeft na exit in 'Big Brother' zeer verrassende boodschap voor Charlotte, die hem nomineerde Nieuws
Nieuws

Ali heeft na exit in 'Big Brother' zeer verrassende boodschap voor Charlotte, die hem nomineerde

Ali heeft na exit in 'Big Brother' zeer verrassende boodschap voor Charlotte, die hem nomineerde

Ali ligt uit het 'Big Brother'-huis. Hij kreeg zaterdagavond niet genoeg stemmen en moest zijn koffers mee naar buiten nemen.

Ali had het na de nominatie al bijzonder moeilijk omdat zijn goede vriendin Charlotte hem genomineerd had. Zij was ervan overtuigd dat hij de nominatie zou overleven, maar dat gebeurde helaas niet. Charlotte was er dan ook niet goed van.

Intussen kregen de bewoners nog een videoboodschap van Ali. Daarin benadrukt hij dat hij Charlotte helemaal niks verwijt. "Je moet je niet schuldig voelen, want ik weet dat je met gemengde gevoelens zit", zei Ali. "Het is jou vergeven en ik zie jou ook heel graag. Je bent een van mijn beste vriendinnen geworden en dat zal ook zo buiten het huis zijn. Geniet nog van jouw dagen daar. Wie weet haal je de eindstreep nog wel."

Mooie woorden van Ali. Hij had overigens voor iedere bewoner apart mooie woorden. Hij kon echter nog één coin uitdelen aan een andere bewoner als erfenis. Die kreeg Danny, die dat overigens zeer waardeerde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws