Ali compleet van slag door wat hem overkomt na zijn exit uit 'Big Brother': "Niet normaal" Nieuws
Nieuws

Ali compleet van slag door wat hem overkomt na zijn exit uit 'Big Brother': "Niet normaal"

Ali compleet van slag door wat hem overkomt na zijn exit uit 'Big Brother': "Niet normaal"

Afgelopen zaterdag moest Ali het 'Big Brother'-huis verlaten. Bart en Jason kregen van de kijkers namelijk meer stemmen. Op Instagram heeft Ali nu ook nog een prachtige boodschap gedeeld voor zijn fans.

Ali heeft na tien weken het 'Big Brother'-huis moeten verlaten. Dat vonden de veel fans erg jammer, Ali was namelijk erg geliefd in het 'Big Brother'-huis. Dat blijkt ook uit de vele kaartjes en berichtjes die hij kreeg.

Zo laat Ali op zijn Instagramverhaal weten dat hij erg aangedaan is door de massale reacties die hij gekregen heeft. "Goedenavond beste trouwe supporters!", steekt Ali van wal op Instagram. "Ik heb bij mijn exit eindelijk mijn valentijnskaarten ontvangen. Dit is niet normaal, mijn hart stroomt over van liefde die ik van jullie gekregen heb!", vervolgt hij.

Hij wil zijn fans dan ook uitgebreid bedanken. "Voor mij zijn jullie de grootste winnaars! Ik zal stuk voor stuk alle brieven lezen. Ik ben jullie hartstikke dankbaar voor de liefde en de steun die jullie mij gegeven hebben. Ik hou van jullie allemaal en hoop dat ik jullie ooit persoonlijk kan ontmoeten om mijn dankbaarheid te tonen!", sluit hij zijn bericht af.

Bron: Instagram Stories @aliburhan
Bron: Instagram Stories @aliburhan
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws